آهک زنده قم

آهک زنده قم

آهک زنده قم در شرایط مختلف تولید می شود ولی بهرحال آهک زنده را به دو روش تولید می کنند:

1- آهک زنده سنتی

2- آهک زنده صنعتی

آهک زنده قم و بطور کلی کارخانه های تولید آهک در قم با کیفیت مثال زدنی که دارند معروف شده اند لذا این سری از کارخانه جات که در استان قم فعال هستند موفق شده اند آهک زنده و آهک هیدراته و سایر انواع آهک را به کمک روش سنتی پخت آهک تولید کنند.

بعلت اینکه آهک زنده تولید به روش سنتی مدت زمان طولانی در معرض حرارت قرار می گرد  پخت خوبی را تجربه می کند و لذا  از نظر کیفیت آهک زنده قم در ایران معروف شده است.

آهک زنده قم که با روش سنتی پخت شده است در مدت 15 روز شبانه روزی در دمای 3000 درجه سانتیگراد پخت می شود. در نتیجه از کیفیت بالایی برخوردار است.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :