kanyaran : چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟

در کانیاران kanyaran.ir مطلب چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟ مشاهده می کنید

یه مدت پیش که پستی مربوط به این سس با عنوان پاستای مرغ و پستو گذاشته بودم نقد هایی به رنگ سس پستوی اون پاستا کردن دوستان و اینکه چرا سس پستو شبیه مرغ ترش شده، حتی بعضیا گفتن شبیه قرمه سبزیه! خلاصه بحث جالبی بود که به نظرم رسید خوبه یکم بیشتر در مورد این سس و عوامل موثر بر رنگ و بافتش توضیح بدم. حتما هم میدونید که من متخصص نیستم توی این زمینه و صرفا تجربه و مطالعه شخصیم رو با شما به اشتراک میذارم.

لینک آدرس اینترنتی مطلب در سایت اصلی “دونفره.کام” چطور سس پستوی خوش رنگ داشته باشیم؟

ممنون بابت بازدید از سایت kanyaran.ir